بازدید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۰ کد : ۴۲۰۷۶ اخبار روابط عمومی نظارت و ارزیابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان بازدید کرد.

دکتر محسن شمسی در این بازدید مهارت آموزی را تنها راه اشتغال دانشجویان و جوانان برشمرد و گفت: دانشگاه های نظری نیز باید به سمت مهارت آموزی حرکت کنند، اما سابقه طولانی و تجربیات دانشگاه جامع علمی کاربردی نشان می دهد که این دانشگاه در امر مهارت آموزی مسیر موفق تری را پیش روی دانشجویان برای اشتغال قرار خواهد داد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ادامه داد: ترویج و اشاعه تفکر و روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان و مدرسان دانشگاه و ارائه خدمات کارآفرینی و ایجاد اشتغال مولد از اولویت های مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

همچنین با عنایت به گزارش هیأت بازدید کننده، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان دارای کارگاههای بسیار مناسب کامپیوتر می باشد و در زمینه مدیریت و خدمات اجتماعی فعالیت دارد که توانسته است در جهت رشد و ارتقای فرهنگی به شهرستان سیرجان کمک به سزایی را انجام دهد.

لازم به ذکر است که این مرکز در جهت ارتقای کیفیت، زیرساختهای آموزشی و رفاهی دانشجویان زمینی را خریداری نموده که به زودی با طی مراحل اجرایی شروع به ساخت خواهد نمود.