بازدید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از مرکز آموزش علمی کاربردی نوبنیاد سیرجان

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۸ کد : ۴۲۰۷۸ اخبار روابط عمومی نظارت و ارزیابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از مرکز آموزش علمی کاربردی نوبنیاد سیرجان بازدید کرد.

دکتر محسن شمسی در این بازدید گفت: بستر سازی به منظور ارتقای توانایی های علمی، فناوری و مهارتی دانشجویان و مستعد سازی آنان جهت پذیرش مسؤلیت شغلی با رعایت استاندارد های لازم از اولویت های دانشگاه است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ادامه داد: مرکز آموزش علمی کاربردی نوبنیاد سیرجان در شهرک صنعتی این شهر واقع شده که مناسبترین نقطه به جهت نزدیکی به محیط واقعی کار است و با توجه به قراردادهای منعقده میان این مرکز و صنایع بزرگ، مدیران این کارخانجات با روی باز پذیرای دانشجویان برای دوره های کاربینی و کاروزی دانشگاه هستند.

لازم به ذکر است که باتوجه به گزارش هیأت بازدید کننده، مرکز آموزش علمی کاربردی نوبنیاد سیرجان دارای امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی بسیار خوب در زمینه برق و مکانیک و خصوصا" هیدرولیک و پنوماتیک می باشد.