اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی با کارمزد ۲ درصد برای دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۸ کد : ۴۵۴۶۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، دکتر شمسی به نقل از رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: دانش آموختگان این دانشگاه باید بعد از فراغت از تحصیل همچنان ارتباط خود را  با دانشگاه حفظ کنند و با تجاری سازی و تحقق ایده ها و شرکت در کلینیک های کارآفرینی می توانند از ارائه تسهیلات پنجاه میلیون تومانی با کارمزد2 % بهره مند شوند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان این تصمیم بسیار هوشمندانه را در جهت تشویق دانش آموختگان این دانشگاه برای وارد شدن به بازار کار و ایجاد کسب و کارهای جدید دانست.

وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با 300 هزار دانشجو، یک میلیون و هشتصد هزار نفر دانش آموخته، حدود 800 رشته و بیش از 600 مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور به عنوان دانشگاه مهارت آموز و تربیت نیروی متخصص و کارآمد در جهت رفع نیازهای شغلی جامعه گام موثری برداشته است.

( ۴ )