رویداد ملی شتاب تخصصی خرما در کرمان به ایستگاه آخر رسید

۰۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۷۲۷۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ؛صبح امروز آیین اختتامیه رویداد ملی تخصصی شتاب خرما با حضور دکتر موسی زاده مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر محسن شمسی رییس واحد استانی، پروفسور محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شوررای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد استانی، آقای یوسف جعفری رییس اتاق اصناف استان کرمان، مهندس دهقان رییس آژانس هواپیمایی جنوبشرق، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان، سرمایه گذاران، باغداران، صاحبان ایده، رییس اتحادیه تعاون روستایی و اصحاب رسانه در سالن ایرانگردی برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان در رویداد ملی شتاب تخصصی خرما ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و سرمایه گذاران گفت: کلمه شتاب به معنی شناسایی و توانمند سازی ایده های برتر است.

دکتر محسن شمسی در ادامه مطرح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان حدود یکسال برای برگزاری این رویداد تلاش کرده است که سرمایه گذاران و باغداران فعال در عرصه خرما نیز ما را همراهی کردند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با بیان اینکه بیش از ۶۵ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است،عنوان کرد: ایده های ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از سراسر کشور در فرآیند پیش داوری مورد بررسی قرار گرفت که  از بین آن ها 11 ایده به مرحله داوری نهایی  را یافتند.

وی ادامه داد: همه ایده های ارسالی به این رویداد در نوع خود ارزشمند هستند، اما با توجه به نوآوری و امکان تجاری سازی آنها در پایان این مراسم 3 ایده به عنوان ایده های برتر انتخاب می شوند.

در ادامه این مراسم دکتر محمد حسین موسی زاده مدیر کل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: در سالجاری ۵۰ رویداد استارت آپی بر اساس پتانسیلهای منطقه ای برگزار می شود که انتظار داریم بعد از برگزاری این رویدادها برخی از مشکلات اشتغال استانها حل شود.

وی از برگزاری رویداد شتاب خرما در استان خوزستان در ۳۰ بهمن ماه سال جاری خبر داد.

دکتر محمد حسین موسی زاده در خاتمه ابراز کرد: امیدواریم در کشور با توجه به بکر بودن ایده و صنایع و وجود پتانسیل ها برگزاری این رویدادها بتواند اثرات مثبتی برای کشور داشته باشد.