به مناسبت هفته بسیج همایش بصیرتی و روشنگری برگزار شد

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۷۳۳۶ اخبار

به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سرجان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، همایش بصیرتی و روشنفکری در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسینی امام جمعه محترم شهرستان سیرجان، سردار سرتیپ پاسدار علیرضا افشار ریاست محترم گروه پژوهشش بسیج و فرهنگ دفاعی دانشگاه عالی دفاع ملی، جناب آقای مهندس امین زاده مدیر مجتمع صنعتی و معدنی گهر زمین، جناب آقای دکتر افاضاتی معاون موسسه معراج گل گهر، رئیس بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان جناب سروان سلیمی، اساتید، دانشجویان و پرسنل این مرکز برگزار شد.

آقای دکتر بازمانده سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی سیرجان ضمن عرض خیر و مقدم، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته و برنامه های آتی این مرکز برای حاضرین در جلسه ارائه دادند.

در ادامه  همایش سردار سرتیپ پاسدار علیرضا افشار ریاست گروه پژوهشش بسیج و فرهنگ دفاعی دانشگاه عالی دفاع ملی در خصوص جنگ نرم، تهاجمات فرهنگی و ایجاد هماهنگی بین سازمان ها و نهاد ها سخنرانی نمودند.

رییس گروه پژوهش بسیج و فرهنگ دفاعی دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: باید همه مردم بپذیرند امروز کشور ما درگیر جنگ است ولی از نوع جنگ نرم که به مراتب از جنگ تن به تن با دشمن دشوارتر است. در جنگ تن به تن دشمن را می شناسیم و می دانیم چگونه مقابله کنیم ولی در جنگ نرم دشمنان و تاکتیک های آنان  ناشناخته هستند.

سرتیپ پاسدار علیرضا افشار در خصوص تهاجمات فرهنگی که دشمنان برنامه ریزی گسترده ای دارند و آسیب های جبران ناپذیری برای کشور دارد سخن به میان آورد.

وی با توجه به نزدیک بودن انتخابات خواستار هماهنگی سازمان ها و نهاد ها برای برگزاری انتخابات سالم و باشکوه شدند.

گفتنی است معاون سابق وزارت کشور، سخنگوی سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و  رئیس سابق دانشگاه امام حسین (ع) از سوابق اجرایی سردار افشار می باشد.