نتایج طرح ساماندهی مدرسان دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان اعلام شد

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۴۶۳۵۷ اخبار مدرسان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان، در راستای اجرای طرح ساماندهی مدرسان، به استناد مصوبه هیأت اجرایی جذب دانشگاه، کد مدرسی تعدادی از مدرسین استان کرمان توسط مرکز امور مدرسان سازمان مرکزی در سامانه هم آوا غیر فعال گردیده است. لذا بر اساس تغییرات اعمال شده توجه به نکات زیر ضروری میباشد.

1.  مدرسین میتوانند با مراجعه به مراکز آموزش علمی- کاربردی مربوطه از وضعیت کد مدرسی خود(فعال/غیرفعال) مطلع شوند.

2.  کد مدرسی مدرسان گروه معارف دارای مجوز دائم تدریس از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در بازه زمانی حذف و اضافه فعال میگردد.

3.  مدرسانی که کد مدرسی آنان در سامانه هم آوا غیر فعال گردیده در صورت تمایل میتوانند تا تاریخ 10/07/1398 با حضور در واحد استانی اعتراض خود را به صورت مکتوب جهت بررسی مجدد در کمیته های ذیصلاح ارائه نمایند.

4.  مهلت اعلام شده قابل تمدید نمیباشد.

5.  مدرسان غیر فعال شده می توانند در فراخوان های بعدی جهت همکاری مجدد شرکت نمایند

( ۳۷ )