۱۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۴ کد : ۴۶۵۳۵ اخبار

دکتر محمد حسین موسی زاده در جمع کارآفرینان و باغداران بزرگ شهرستان جیرفت عنوان کرد: محصول خرمای کرمان باید جهانی شود و سرمایه های ملی را حفظ کرد و در جهت شناساندن، تغییر نگرش و ایجاد محصول جدید که در سایه این استارت آپ ها عملیاتی می شود گام برداشت.

مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: در حال حاضر خرمای کرمان به صورت خام عرضه می شود در حالی که بیش از 100 نوع محصول می توان از آن تولید کرد که قهوه هسته خرما، عسل خرما، انواع شیرینی ها، کمپوت، انواع چاشنی ها، اسنک و شوری خرما تنها بخش کوچکی از این محصولات است.

دکتر موسی زاده افزود: بعد از تعیین جامعه هدف باید در جهت جمع آوری ایده های بومی و تطبیق آن ها با اذهان مردم حرکت کرد تا بتوان به موفقیت دست یافت.

مهندس وطن خواه از باغداران بزرگ شهرستان جیرفت گفت: ما در صنعت خرما مشکلات فراوانی داریم و نیاز داریم دانشگاه به کمک ما بیاید تا بتوانیم تناژ برداشت خرما را بالا بریم که بتواند هزینه های ما را پوشش دهد.

مهندس سیستانی از سردخانه داران بزرگ شهرستان جیرفت ادامه داد: انشاءالله قدم شما که به این منطقه سفر کردید خیر باشد و من مطمئن هستم که مایه برکت و امیدواری برای کشاورزان و باغداران این منطقه خواهد بود.