برگزاری اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی آشپزی و قنادی
اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی آشپزی و قنادی به همت مرکز آموزش علمی کاربردی شایان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی آشپزی و قنادی با حضور دکتر مسعود ایرانمنش رئیس این دانشگاه، همکاران واحد استانی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شایان، مسئولین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان، مدیران، روسای اتحادیه هتل داران،رستورانها و اصناف، مدرسان و دانشجویان رشته آشپزی برگزار شد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ضمن اشاره به فعالیتها، رسالت و اهداف این دانشگاه اظهار داشت: طرحهای پژوهشی و استارت آپها آموزشی برای اشتغال هستند و با توجه به نیاز جامعه شناسایی استعدادها و حمایت از صاحبان ایده جهت تجاری سازی ایده ها باید صورت پذیرد .
در ابتدا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شایان ضمن خیر مقدم به مدعوین، اهداف این استارتاپ را حمایت از ایده های شاخص،تجاری سازی و جذب سرمایه گذار و همچنین ارائه خدمات نوآورانه در صنایع غذایی عنوان کرد.
گفتنی است 23 ایده و طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده، که 10 ایده به مرحله داوری نهایی راه پیدا کردند و ایده های سس بنه خانم مهین مهدی زاده ، نان تموشی مهرداد میرحسینی و آب طعم دار خانم لعیا صنعتی بعنوان ایده های برتر انتخاب شدند.
